Over Digineers

Om online gevonden te worden heb je een goede site nodig; jouw online domein, of digitale etalage die direct aanspreekt en verleidt om door te klikken of een aankoop te doen. Goed te vinden, makkelijk in gebruik en technisch en creatief té gek.

Wij zijn Digineers; een team van bouwers en ontdekkers. Wij staan klaar om jou te helpen aan jouw website, want webontwikkeling zit in ons DNA. Wij snappen dat je snel wilt schakelen en niet te lang wilt wachten voordat jouw website online staat. Met een korte productietijd en ons modulaire systeem Essentials, garanderen we snelheid en een laagrisico. Zo helpen we jou snel online groeien.

Websprint of maatwerk, wat past bij jouw?

We adviseren je graag wat het meeste impact heeft op jouw business.

Websprint Digineers

Snel een nieuwe website en gegarandeerd en mooi resultaat; dat kunnen wij realiseren door ons snelle bouwproces Essentials. Door jouw website snel online te brengen, kunnen we samen testen wat jij écht wil. Dit snelle ontwikkelingsproces noemen wij websprint. Tijdens een websprint bouwen wij binnen een korte tijd een prototype website.

Modulair systeem Essentials

Essentials is een modulair systeem. Dat wil zeggen dat je binnen jouw website klein kunt beginnen, en dat je kunt uitgroeien tot een grote website. Zo kunnen we gemakkelijk nieuwe modules toevoegen, maatwerk implementeren en koppelingen maken met andere systemen. Het voordeel voor jou? Jij kunt alles zelf beheren in het CMS! Ook kun je zelf pagina’s samenstellen met de modulaire blokken van Essentials. Toegankelijk dus! Wij hebben dit CMS zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, omdat wij vinden dat iedereen ermee moet kunnen werken. Want een goede website is niet alleen technisch en creatief te gek, maar óók toegankelijk voor iedereen!

Welcome to the age of audience.

Digineers onderdeel van 6DG

Online staat alles met elkaar in verbinding; de regie over jouw boodschap is verlegd van merk naar klanten en kanaal. Dat vraagt om verscherping van je dienstverlening. Specialistische kennis van markten en media helpt merken beter communiceren en groeien. Daarom is Digineers onderdeel van 6DG; een groep waarin specialistische kennis is gebundeld onder één dak.

Van businessmodel tot communicatiestrategie, van concept tot design en van content gedreven merkbeleving tot op maat gemaakte digitale oplossingen: binnen 6DG is iedere discipline beschikbaar voor de best mogelijke relatie met jouw (toekomstige) klanten. Zo ontwikkelen wij websites voor klanten van de andere labels, zoals bijvoorbeeld: Gemeente Lelystad, CNV, Kornelis Caps & Closures.