Cases. Een kleine selectie van ons werk.

Digineers is gespecialiseerd in het realiseren van jouw website!

Benieuwd wat wij kunnen en wat wij voor onze klanten doen? Bekijk ons werk om te zien wat wij creëren op het gebied van webontwikkeling, en ontdek alle mogelijkheden die Digineers te bieden heeft om jou te laten groeien online.

Cases waar wij met veel plezier aan gewerkt hebben:

Wereld van Vrouwen

Meerdere culturen, verenigd in één website

Vanuit alle windstreken zijn ze bij Wereld van vrouwen vertegenwoordigd. De uitdaging bij deze website lag hem dan ook vooral in de look-en-feel van hun digitale visitekaartje. De dames achter Wereld van Vrouwen wilden met de nieuwe website hun eigen identiteit meer naar voren laten komen. De website moest een frisse en speelse, doch warme uitstraling krijgen. En daarmee gingen we aan de slag. Fris Mediterraans met speelse elementen.

Wereld van Vrouwen, daar waar gelijkwaardigheid, respect en plezier voorop staan. Benieuwd?

Bekijk hier de website!
Case - Wereld van Vrouwen

Ter Wee advocaten

Eén ingang,
twee doelgroepen

Van intake tot oplevering in maar drie weken: het kan!

Ter Wee Advocaten bedient twee type klanten: de particuliere en de zakelijke. Deze twee doelgroepen op één website bedienen was hier de uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat de tone-of-voice en het beeldgebruik afgestemd wordt op de doelgroep binnen één website? Daar hebben wij voor TerWee advocaten het volgende op bedacht: Op de homepage maakt de bezoeker de keuze, zodat de beelden en teksten op de pagina’s erna toegespitst zijn op de type klant. Daarnaast lenen deze pagina’s zich uitstekend voor campagnes gericht op de verschillende doelgroepen.

Deze website hebben wij weten te realiseren in maar liefst drie weken! Van intake tot oplevering. Het resultaat van een fijne samenwerking. Check de website snel!

Bezoek website
Case - Ter Wee advocaten

Antheos

Een kleine upgrade met veel effect

Waar het bedrijf ontwikkelt, groeit de website mee

Antheos is gespecialiseerd in beroepsmatige cursussen en individuele coaching. Door de jaren heen is zijn aanbod veranderd. Er zijn nieuwe cursussen bijgekomen, maar ook de vorm van de cursussen zijn verder ontwikkelt. Zo zijn er nu digitale, hybride en klassikale cursussen te boeken. Met deze veranderingen was het hoog tijd voor de volgende stap: een kleine upgrade van de huisstijl en het aanbod beter etaleren op een nieuwe website.

Bezoek website
Case - Antheos

Websprint of maatwerk, wat past bij jouw?

We adviseren je graag wat het meeste impact heeft op jouw business.

Ten Brink Uitgevers

Twee focuspunten,
één website

Een professionele webshop die past bij het verhaal

Ten Brink Uitgevers kwam bij ons met de vraag of wij hun corporate verhaal en de webshop konden samenbrengen tot één geheel. Een site waar niet alleen ruimte is voor informatie over boeken en auteurs, maar ook hun eigen verhaal volledig tot recht komt. Dat is gelukt! We hebben een website gecreëerd waarin de webshop volle geprofessionaliseerd is: de uitstraling klopt, er zit een goede structuur in én je kunt gebruik maken van een uitgebreide zoekmachine en filtering. Daarnaast zit er een koppeling in met Exact Online.

Bezoek website
Case - Ten Brink Uitgevers

Yuniors

Effectief en duidelijk

Stichting KindPunt, KC Het Kompas en CSG Dingstede hebben de handen ineengeslagen voor het tienercolleges: Yuniors. Wij hebben de landingspagina ontwikkeld waarbij de focus ligt op het inschrijven.

Bezoek website
Case - Yuniors

People Central

De doorvertaling van een nieuwe propositie en stijl

Bijdragen aan de nieuwe identiteit van het bedrijf

People Central houdt zich bezig met werving en selectie van ICT-personeel. Bij deze case was het belangrijk dat de nieuwe propositie en stijl doorvertaald werden in een nieuwe site. Hierbij was de ‘brand story’ het uitgangspunt. Een ander doel was dat potentiele medewerkers snel moeten kunnen achterhalen waarom zij bij People Central moeten komen werken. Hierin mocht de bewijslast uiteraard niet ontbreken. Een mooie case waarbij het nieuwe jasje van de website, perfect pas bij hun identiteit!

Bezoek website
Case - People Central

Veldhuis Media

Een kleurrijk bedrijf in een nieuw jasje

Een website die staat voor het DNA van de drukkerij

Veldhuis Media. Daar krijg je kleur van. Zo luidt hun pay-off. Hun persen staan nooit stil, terwijl hun website al jaren stilstond. Het was tijd om de website qua design en techniek te moderniseren. De nieuwe site geeft een goede impressie van wat er allemaal achter de schermen gebeurt, en wat Veldhuis Media voor hun klanten kan betekenen!

Bezoek website
Case - Veldhuis Media