Modules, opschalen wanneer jij wil.

Wij snappen dat jij bij het realiseren van jouw website nog niet kunt bepalen waar jij over een aantal jaar behoefte aan hebt. Een bedrijf en hun publiek zijn veranderlijk; het is dan ook fijn als jouw website met jou mee verandert. Met onze modulaire bouwstenen zorgen wij voor een site die áltijd bij jou past. Zo kun jij gemakkelijk opschalen met onze modules, wanneer jij dat wil. Dat zorgt voor snelheid bij het maken van jouw website, en voor vrijheid in de toekomst.

Websprint of maatwerk, wat past bij jouw?

We adviseren je graag wat het meeste impact heeft op jouw business.

Modules

Modules

Contentpagina

De contentpagina kun je voor veel verschillende zaken inzetten; deze is gemakkelijk zelf op te bouwen. Een contentpagina bevat de volgende onderdelen: een header, tekst, quote, afbeelding, afbeeldingencarroussel, video, downloads, contactblok. Onze klanten gebruiken deze module voor pagina’s over het bedrijf, waarin bijvoorbeeld de missie en werkwijze wordt geduid. Of als standaard pagina’s waarop het cookiebeleid en de privacyvoorwaarden worden toegelicht.

Blogmodule

Als merk heb je veel te vertellen. Een blog is daarom niet alleen perfect om jouw verhaal kwijt te kunnen, óók is deze content goed voor je vindbaarheid op Google. Met de blogmodule kun je alle content kwijt; of dit nu gaat om video, nieuws, of artikelen. Alle content komt samen in een overzicht waarin de bezoeker kan doorklikken van detailpagina naar detailpagina. Daarnaast kun je het overzicht ook uitbreiden met een geavanceerde filtering op bijvoorbeeld datum, thema of type content, zodat de gebruiker snel de juiste content vindt. Onze klanten gebruiken deze module voor verschillende contenttypes zoals blogs, nieuws en (kennis)artikelen.

Vacaturemodule

Groeit jouw bedrijf en de vacatures lekker door? Geen probleem! De vacaturemodule is gemakkelijk uit te breiden. Zo kun je bijvoorbeeld bij veel vacatures filters toevoegen, open sollicitaties ontvangen of juist je employer branding nadrukkelijker tonen met behulp van verhalen of quotes van medewerkers en andere content over je bedrijf. Onze klanten gebruiken de vacaturemodellen voor het werven van nieuwe medewerkers en employer branding.

Nieuwsbriefmodule

De inschrijfpagina van de nieuwsbrief is niet meer weg te denken van een website. Niet alleen helpt het bij het generen van leads, ook draagt het bij aan het bouwen van je merk. Bezoekers kunnen zich gemakkelijk inschrijven op jouw site; dat is fijn, want met de nieuwsbrieftool heb jij alle data snel bij de hand. Ook kunnen we met de nieuwsbriefmodule koppelingen maken met diversie tools, zoals Mailchimp, Moosend en Laposta. Onze klanten gebruiken deze module voor het binden en boeien van (potentiële) klanten, salesfunnels om nieuwe leads te genereren en de branding van hun merk.

Teammodule

De mensen binnen jouw bedrijf zijn de drijvende kracht achter jouw merk. Dat wil je natuurlijk delen met de buitenwereld! Met de teammodule laat jij op jouw site zien wie er bij je werken en welke expertises je in huis hebt. Ook kun je op verschillende manieren de mogelijkheid bieden om contact op te nemen: telefonisch, per mail of bijvoorbeeld via LinkedIn. Onze klanten gebruiken deze module voor het tonen van de gezichten achter hun merk, en om de bezoeker van de site snel en rechtstreeks contact op te laten nemen.

Downloadmodule

Documenten in welke vorm dan ook; het is soms een crime om ze overzichtelijk op jouw site aan te bieden. Met onze Digineers downloadmodule heb je een duidelijk en gestructureerd overzicht. Je voegt ze eenvoudig toe en door middel van filtering kan de bezoeker snel de juiste downloads vinden. Onze klanten gebruiken deze module voor het beschikbaar stellen van informatie, en om een downloadmogelijkheid te realiseren van verschillende documenten en formulieren.

Zoekmachine

Bezoekers navigeren op verschillende manieren door je website. Het is belangrijk dat ze snel de juiste informatie kunnen vinden, anders haken ze af. Een zoekmachine draagt hieraan bij. Bij Digineers hebben we verschillende soorten zoekmachines binnen Essentials: een basic variant die doet wat die moet doen, namelijk zoeken door de website. Een andere mogelijkheid is de zoekmachine uitbreiden met bijvoorbeeld filters, of we kunnen de zoeksuggestie automatisch laten aanvullen.

Veel gestelde vragen

Een FAQ (Frequently Asked Questions), oftewel een lijst met veelgestelde vragen en de daarbij horende antwoorden, is belangrijk voor elk bedrijf. Veel (potentiële) klanten mailen of bellen nog te vaak een klantenservice met vaak dezelfde vraag. Als een vraag vaak herhaalt blijft worden, is er waarschijnlijk iets niet helemaal duidelijk op je website. Het opstellen van een FAQ is een unieke kans om een verzamelplek te creëren van deze veelgestelde vragen en die hierbij horende antwoorden. Onze klanten gebruiken deze module voor: het vergroten van hun service en het wekken van vertrouwen. Om hun SEO te bevorderen en hun expertise te benaderen. Maar ook voor de efficiëntie: je bespaart tijd, voorkomt dat je steeds dezelfde vragen krijgt en te tegelijkertijd hoeven bezoekers niet te wachten op antwoord.

Contactmodule

Deze module mag niet ontbreken op je website. Een contactmodule bevat al jouw contactgegevens, een Google Maps kaartje voor je locatie en een contactformulier. Op deze manier kan de bezoeker snel in contact komen. Onze klanten gebruiken deze module voor het generen van leads, en om ervoor te zorgen dat bezoekers op de hoogte zijn van de contactgegevens en route.