Insights. Check hier onze laatste ontwikkelingen!

Waar wij ons mee bezighouden? Als Digineers kennen we de nieuwe wereld van tools, online marketing en slimme systemen als onze broekzak. Met onze voorliefde voor web, en onze drang om de allerbeste sites te maken, gidsen we je naar de meest effectieve oplossing; want het Digineers-DNA bestaat uit online.

Benieuwd wat er allemaal gebeurt in de wereld van Digineers? Je leest het hier!

 • Vloeren Interieur aan Huis - Website
  Over de vloer

  Visgraat, Hongaarse punt, PVC, beton of toch iets anders… Wat kies jij voor vloer? Bij Vloer en Interieur aan Huis zijn ze niet alleen thuis in de laatste trends, je scoort er ook nog eens de beste deal. Vanaf je luie bank kun je hun collectie ontdekken en bestellen. Je wilt straks nooit meer je huis uit!

  Bekijk website
 • GrassPartners - Stalenbox
  Unboxing

  Een pakketje ontvangen en uitpakken heet in hippe termen Unboxing. Oké, om het helemaal van deze tijd te maken, moet je het dan eigenlijk vastleggen op video en op je socials plaatsen. Bedrijven maken wereldwijd grif gebruik van deze mogelijkheid om hun producten onder de aandacht te brengen. GrassPartners – kunstgrasproducent voor de groothandel –bedacht een toffe actie met kunstgrassamples voor hun klanten. Digineers ontwikkelde daar een even functionele als bijpassende landingspagina bij.

 • GrassPartners - Staal aanvragen
  Uit de kunst!

  Kunstgras een plastic ondergrond? Die tijd ligt ver achter ons. Het kunstgras van nu wordt hoogwaardig ontwikkeld en is een lust voor het oog. Tel daar de onderhoudsvriendelijkheid bij op en je hebt een topproduct. Geen wonder dus dat GrassPartners de orders bijna niet aankan. Of het nu gaat om landscaping, sportvelden of de eigen achtertuin; deze producent van kunstgras is er in thuis. Op de landingspagina’s met samples rollen we de kunstgrasloper voor je uit!

 • Veldhuis Media - Website
  Vers van de pers

  Stop de persen! is een uitdrukking die ze bij VeldhuisMedia niet kennen, want daar staan de drukpersen nooit stil. De drukkerij in Raalte draait op volle toeren. Medewerkers houden het bedrijf 24/7 draaiende en daar hoort een website bij die dat tempo kan bijbenen.

  Check hier hun online platform
 • Beleefpark Dwingeloo - Website
  Altijd iets te beleven

  In de buurt van Dwingeloo hoef je je nooit te vervelen. In het Beleefpark kun je met het hele gezin zwemmen of op avontuur in het klim- en klauterbos. Je avontuur begint alvast online. Op de website van het Beleefpark komt de gezelligheid je tegemoet. Informatie over de openingstijden en de tarieven zijn slechts one click away en je kan er natuurlijk even het actuele weerbeeld in Dwingeloo checken. Handig!

  Bekijk website
 • Functionele Bewegingsstoornissen - Website
  Als bewegen niet vanzelf gaat

  Ons lichaam is als het ware een zeer ingenieus afgestelde machine die bliksemsnel reageert op een reeks signalen uit ons hoofd. Eigenlijk een knap staaltje werk als je erover nadenkt. De meeste mensen staan daar niet zo bij stil, maar mensen die last hebben van functionele bewegingsstoornissen worden er dagelijks mee geconfronteerd dat hun ’machine’ als het ware hapert. Gelukkig is er in Groningen een team aan experts dat zich dagelijks inzet om voor deze groep mensen het leven een stuk aangenamer te maken. Je maakt kennis met ze, met wat ze doen en met wat er allemaal mogelijk is op de website

  Bekijk website
 • Hof van Dwingeloo Bewegingsstoornissen - Website
  Aan tafel!

  Eten zoals eten bedoeld is. Zonder fratsen, met goed gevulde bordjes en een dosis ongedwongen gezelligheid als vast bijgerecht. Bij ’t Hof van Dwingeloo kun je lekker uitgebreid tafelen. Maar je kan er ook terecht voor een kleine maaltijd tussendoor en een gezellige borrel met een hapje op het terras. Liever een avondje onderuitgezakt voor de buis met een patatje met? Dan is de cafetaria van ’t Hof voor jou the place to be. Alvast het menu bekijken, reserveren of je bestelling doorgeven doe je lekker makkelijk online. Smullen maar!

  Bekijk website
 • Summit - Website
  Je online sales als een raket omhoog!

  Wist jij dat Summit in het Engels staat voor het bereiken van de top, het hoogste punt? Geen wonder dat Summit Retail Media Group deze naam koos. Zij helpen bedrijven namelijk om met hun diensten of producten het summum aan aandacht te bereiken. Dat doen ze met online advertentiemogelijkheden via de platforms van retailtoppers als JUMBO, Blokker en DEEN. En ook op hun website gaat Summit Retail Media Group voor niet minder dan de top.

  Bekijk website
 • In het hoofd van de websitebezoeker.
  Lees hier over UX en UI
 • Mountainbiken
 • Yuniors - Website
  Oei, ik groei…

  Op 12-jarige leeftijd naar de middelbare school? Sommige kinderen staan te popelen, maar voor anderen is het best een grote stap. Speciaal voor deze groep starten steeds meer scholen met een tienercollege, een soort verlengde brugklas. Voor Yuniors - het eerste tienercollege in Meppel - ontwikkelde Digineers een landingspagina waar ouders hun kinderen kunnen aanmelden.

  Bekijk website