Essentials: essentieel voor steengoede websites

Wat is Essentials? Essentials zijn modulaire bouwstenen die Digineers gebruikt voor de bouw van jouw website. Aan de hand van verschillende modules bouwen we aan dé ideale site. Om die te realiseren kijken we samen welke modules nodig zijn om de opgestelde doelen te behalen. Ligt de focus juist op de diensten? Of zijn vacatures belangrijk? Wij zorgen voor de basis door middel van een MVP (Minimum Viable Product), zodat jouw website kan doorgroeien met onze modules.

Het mooie aan Essentials? We kunnen de modules naar wens uitbreiden en aanpassen. Óók kun je profiteren van nieuwe features binnen onze modules. Zo zorgen wij voor jouw online succes!

Lanceer jouw website
Kit

Complete kit

Wat zit er standaard in een kit?

Een Essentials basiswebsite zit boordevol krachtige tools om jouw business verder te brengen.

Standaard bevat de site altijd: een homepage, een contentpagina, een dienst- of productmodule en een contactpagina met formulier. Je kunt alle content gemakkelijk beheren in een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS).

Twijfel je welke modules jij nu, maar óók in de toekomst, nodig hebt? Dan is Essentials perfect voor jou! Zo kun je jouw site in de toekomst uitbreiden met andere modules zoals: een vacaturepagina, een landingspagina, een blogpagina en een pagina voor andere formulieren.

Essentials kit

Websprint of maatwerk, wat past bij jouw?

We adviseren je graag wat het meeste impact heeft op jouw business.

Design

Design dat net zo kleurrijk is als jouw merk

Techniek is belangrijk voor je website, maar het design ook.

Je wilt online on-brand zijn en de aandacht van je doelgroep trekken en behouden. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling helemaal past bij jouw identiteit. Ook kijken we de stijl wellicht online nog een upgrade of aanpassing nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat jouw website uiteindelijk jouw merk uitstraalt.

Kolibrie
CMS

CMS

Overal eenvoudig je website aanpassen

Essentials maakt het super simpel en gemakkelijk om je site te beheren.

Zo voeg je eenvoudig een pagina toe, bepaal je zelf de opbouw de pagina’s en beheer je gemakkelijk al je content. In een handomdraai voeg je foto’s, video’s en tekst doe. Iedereen kan ermee overweg; of je nu veelvoudig het CMS gebruikt of er juist nog geen feeling mee hebt, het systeem heeft zich bewezen in verschillende branches en bij diverse gebruikers.

Essentials CMS

Opschalen

Sprinten naar jouw volgende doel

Een website is vaak de basis van je business. Groeit je business? Dan wil je natuurlijk dat jouw website met je meegroeit.

Bij ons kun je instappen op het niveau waar jij je als bedrijf bevindt. Wil je nu nog geen artikelen plaatsen? Dan kun je er altijd voor kiezen om de blogmodule later nog af te nemen. Een vacaturepagina? Misschien heb je nu maar één vacature openstaan, terwijl je over een paar jaar op zoek bent naar tientallen nieuwe mensen. De oplossing met Essentials? Tegen die tijd kun je gemakkelijk uitbreiden naar een hele ‘Werken bij’ site.

Weet je niet waar jij behoefte aan hebt, of waar je moet beginnen? Digineers adviseert met welke modules jij het beste kunt starten. We blijven met je meekijken en meedenken. Wanneer je start, investeer je op dat moment alleen in het noodzakelijke. Hierdoor kunnen we door middel van een websprint snel jouw website live zetten, zodat jij direct aan de slag kunt met het behalen van je doelen. Zo kunnen we in de toekomst op basis van de learnings in de praktijk verder doorontwikkelen.

Opschalen
Modules
Modules geven je de mogelijkheid om klein te beginnen en on-demand op te schalen. Altijd