Diensten die jouw online helpen groeien.

Webontwikkeling is onze expertise. Digineers staat klaar om jouw website te realiseren. Jouw eerste indruk online, zodat klanten een goed beeld hebben van wie jij bent en wat je doet. Een online domein waar jij gevonden wilt én kunt worden. Om snel een nieuwe website en een mooi resultaat te kunnen realiseren, biedt Digineers verschillende diensten aan. Ontdek alle mogelijkheden die Digineers te bieden heeft om jou te laten groeien online.

Websites

Websites

Websprint

Bij ons ontwikkelingsproces websprint gaan we uit van een Minimal Viable product (MPV) en Fast Protyping (Sprint) om zo snel mogelijk een eerste versie van jouw website live te krijgen. Hiermee testen we wat wél en niet werkt. Zo kunnen we gezamenlijk verder bouwen aan de website. Daarnaast kan jij gemakkelijk je site modulair inrichten, door de opbouw en de pagina’s te bepalen. Om dit te kunnen doen maken we gebruik van Essentials: een modulair systeem dat de mogelijkheid biedt om modulair te ontwikkelen.

Lees meer

Maatwerk

Heb jij een moeilijk vraagstuk die niet binnen onze websprint past? Geen probleem! Bij Digineers leveren we maatwerk. Van E-learnings tot koppelingen of website; wij bouwen het voor je met onze maatwerkoplossingen. Zo kijken we samen wat goed werkt voor jou en je gebruiker. Wij beschikken over meerdere opties voor het bouwen van een website. Er is dan ook geen vraagstuk te complex; samen lossen we jouw vraagstuk altijd op!

Lees meer

Websprint of maatwerk, wat past bij jouw?

We adviseren je graag wat het meeste impact heeft op jouw business.

Content

Online marketing

Succes behalen met je website of webshop: dat is waar het om draait. Alles wat online simpel lijkt, is vaak een optelsom van bergen werk. Meer dan ooit hebben we de beschikking over bergen aan data, tot in het kleinste detail. Dat maakt online marketing als een machine. Er zijn met gemak conversie -en adaptiescores te behalen, die eerder voor onmogelijk werden gehouden. Maar, wat doe je als vriend en vijand daardoor de diezelfde scores halen? Digineers blijft het verschil maken door briljante ideeën te blijven stapelen op mooie scores. Voor jouw unieke succes.

Lees meer

Copywriting

Wat zorgt ervoor dat jouw lezer geboeid blijft, en nog belangrijker, gemotiveerd raakt om jouw product of dienst aan te schaffen? Tekst! Een goed geschreven tekst, of copy, zorgt ervoor dat de bezoeker van jouw website wordt voorzien van informatie over jouw product of dienst. Tekst beïnvloedt het gedrag van de lezer; Digineers is van mening dat sterke copywriting onmisbaar is bij de ontwikkeling van jouw website!

Lees meer

Fotografie/video

Beeld vertelt waar jij voor staat; jouw website is dan ook niet compleet zonder sprekende fotografie en heldere video’s. Niet alleen bepalen goede foto’s en video’s de uitstraling van jouw website. Ook laat het zien wie jij bent en waar je voor staat, en maak je bezoekers nieuwsgierig naar jouw diensten of producten. Digineers helpt jouw communicatie visualiseren, doormiddel van fotografie en video. Want goed beeld helpt bezoekers aan jou en jouw bedrijf te binden.

Lees meer
Services

Services

Optimalisaties

Jij wilt het allerbeste uit je website halen. Om dat te kunnen doen moet je weten wat er wél en niet werkt en wat aangepast moet worden. Digineers zorgt er, door middel van optimalisatie, voor dat jouw website meegroeit. Door gebruik te maken van A/B-testen en tools zoals Google Analytics en Hotjar, zien we precies op welke punten jouw website geoptimaliseerd kan worden. Door te testen, meten en bij te sturen, zorgen we voor meer conversie. Want een kleine aanpassing kan een grote impact hebben op het succes van jouw website.

Hosting

Webhosting is het plaatsen van jouw website op een server, zodat iedereen deze op internet kan gebruiken. Die server maakt het dus mogelijk voor bezoekers om jouw website te bekijken. Digineers adviseert je graag op het gebied van hosting, datadiensten en opslagruimte. Wij beschikken over eigen servers en kunnen jouw nieuwe website direct voorzien van webruimte. Zodat klanten jouw website online kunnen bezoeken!

Lees meer

Onderhoud

Wil jij dat jouw website altijd up-to-date is? Natuurlijk! Wie wil dat nu niet? Digineers snapt dat je daar het liefst geen omkijken naar hebt, of – nog belangrijker – dat je klanten niet merken dat je achterloopt. Wij zorgen voor updates aan het CMS, back-ups, beveiliging, support en monitoring van de bereikbaarheid. Daarmee zorg je ervoor dat je site soepel blijft werken en aangesloten is bij updates van bijvoorbeeld zoekmachines. Bovendien is al je data en content altijd veilig!

Lees meer