Meet tools

Meer grip op de prestaties van je website en online campagnes.

Tuurlijk, conversie uit een website kan altijd beter. Met de kennis en de externe tools van Digineers maken we inzichtelijk hoe de verschillende kanalen met elkaar interacteren en elkaar versterken. Ook kunnen we inzichtelijk maken welke organisaties je website bezoeken en je social media monitoren. Omdat wij ook vinden dat het altijd beter kan. Voor jou.

Direct advies
Meer grip
Resultaatgericht bijsturen
Maandelijkse rapportage

Monitor naar de buitenwereld

Monitor naar de buitenwereld

Wanneer moet je nu waar zichtbaar zijn? Betekent veel views ook dat je gesprek van de dag bent? Zo ja: wat is dan de sfeer van dat gesprek? Wij helpen je bij het bepalen van de rol die elk kanaal voor je vervult in de marketingmix en adviseren hoe je maximaal online succes haalt. Maar daar blijft het niet bij. We monitoren je berichten op social media netwerksites, blogs en andere contentplatforms en steken de termometer in het gesprek van de dag. Door de inzet van tools rondom de customer journey, zien wij welke impact bepaalde campagnes hebben en kunnen we gericht bijsturen. Dit leidt niet alleen tot meer conversies, maar draagt ook bij aan je merkreputatie en je branding.

Tools, online marketing en slimme systemen, we kennen de nieuwe wereld als onze broekzak.
We gidsen je als Digineers naar de meest effectieve oplossing. En bouwen zo met leads aan de toekomst van je onderneming. 

Digineers.
The new lead generation.