Content tool

Jouw content direct ter plaatse

Content is king. Maar dat is niets nieuws onder de zon. Maar bereikt jouw content wel lezers? Ben je wel snel genoeg ter plaatse? Wel met ons unieke content-platform, de newsroom. Blogs, nieuws, geschreven artikelen of artikelen uit de media, alles wat interessant is voor jouw doelgroep kun je instant delen. Je kunt de content eenvoudig categoriseren en in verschillende vormen aan bieden. Newsroom is de control room van jouw content.

Direct advies

Being in control

Being in control

Natuurlijk ontbreekt een geavanceerd zoekmachine niet, die werkt zoals Google, Bing of Yahoo. De newsroom, een onafhankelijke database, zorgt ervoor dat alle communicatiemiddelen eenvoudig aangesloten kunnen worden. Je bepaalt of de content openbaar is of bijvoorbeeld alleen toegankelijk voor leden is. Verder barst de newsroom van allerlei snufjes en gadgets waarmee je content categoriseert en koppelt aan artikelen. De newsroom geeft waarde aan jouw content en – dus – je online succes.

Tools, online marketing en slimme systemen, we kennen de nieuwe wereld als onze broekzak.
We gidsen je als Digineers naar de meest effectieve oplossing. En bouwen zo met leads aan de toekomst van je onderneming. 

Digineers.
The new lead generation.