Webshops

Complete webshop oplossingen gericht op conversie.

Als een ding de afgelopen jaren duidelijk is geworden, is het wel dat online winkelen een blijvertje is. De doelgroep groeit, het aanbod ook en shoppers zien soms door de bomen de webwinkel niet meer. Hoe val je nog op met je webwinkel? De juiste strategie en je onderscheiden zijn noodzakelijk. Dus wil je meer bezoekers, een hogere conversie en flexibiliteit? Dan ben je bij Digineers aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen Magento webshops, maar ook maatwerk oplossingen.

Direct advies

Jouw stop voor een webshop

Jouw stop voor een webshop

Heb je plannen om een webshop te beginnen, of heb je al een webshop, maar denk je dat je hier meer uit kunt halen? Dan kunnen wij je helpen. Strategie, design, techniek en online marketing zijn de ingrediënten voor een succesvolle webshop. Optimale gebruiksvriendelijkheid, snelheid, feiloos werkende koppelingen met leveranciers en een duidelijke navigatiestrucuur zijn enkele essentiele punten. Na de bouw van de webshop kun je nog steeds je hart ophalen. Wij ondersteunen je bij het optimaliseren van de webshop en het stimuleren van de verkoop – om maar eens wat te noemen. Lekker he? Je hoeft eigenlijk maar 1 ding te doen. Even bellen voor een afspraak.

Magento
Symfony

Tools, online marketing en slimme systemen, we kennen de nieuwe wereld als onze broekzak.
We gidsen je als Digineers naar de meest effectieve oplossing. En bouwen zo met leads aan de toekomst van je onderneming. 

Digineers.
The new lead generation.