Products 4 Engineers

18.000+ PRODUCTEN
20% LAGERE BOUNCEPERCENTAGE
18% HOGERE TIME-ON-SITE

Een database met 18.000 + producten en iedere week meer dan 40 nieuwe producten. Dat vraagt om een website met een duidelijk overzicht, structuur en flow.

Dé totaaloplossing

Products4engineers (P4E) is dé totaaloplossing voor elke productvraag van technische professionals. P4E wil iedere doelgroep – van consument en premium leverancier tot basic leveranciers en adverteerders- zo optimaal mogelijk bedienen. De website moest geoptimaliseerd worden voor elk device, de categorieën geherstructureerd worden en een duidelijke flow bevatten. Daar hebben wij voor gezorgd!

Product4Engineers mobiel en desktop weergave

 

Design: een belangrijke succesfactor

De ontwerper zag nog veel kansen liggen op het gebied van design en usability. De huisstijl is iets getweaked, een responsive ontwerp en goed doordachte customer journey. Het nieuwe ontwerp pakte meteen alle kansen en valkuilen mee. Een goede basis en een dosis technische bouwkunsten zorgen voor een top website.

– Erik Wielink, P4E, complimenten voor de livegang! Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat dit zo soepel is gedaan! En de leveranciers zijn stuk voor stuk positief, top!

P4E tablet weergave

 

De website als tool

De nieuwe website is veel meer geworden dan een online overzicht van het assortiment. De site is een instrument om technische professionals en technische leveranciers in contact te brengen. Door middel van een duidelijke menustructuur, geavanceerde zoekmachine en een stel een vraag functie kunnen bezoekers makkelijk hun technische problemen neerleggen of oplossingen vinden. De leveranciers beschikken over een eigen dashboard met handige snufjes en kunnen gemakkelijk hun eigen producten, blogs, video’s en vacatures beheren.

Meer weten over deze case? Vraag naar Marjolien Roesink

Geleverde diensten

Tools, online marketing en slimme systemen, we kennen de nieuwe wereld als onze broekzak.
We gidsen je als Digineers naar de meest effectieve oplossing. En bouwen zo met leads aan de toekomst van je onderneming. 

Digineers.
The new lead generation.