Koelstra

5 TALEN
22% MEER BEZOEKERS
15% HOGERE TIME-ON-SITE

Een website met de potentie voor een webshop voor een gerenommeerd merk in de kinderwagens en buggy’s. We made it cool!

Enjoy the original

Koelstra is al meer dan 80 jaar een begrip in Nederland. De Koelstra kinderwagens met chromen spatborden en spaakwielen zijn voor velen herkenbaar. Koelstra staat voor kwaliteit, veiligheid, eenvoud en gebruiksgemak. Iedere keer zoeken zij naar manieren waarop iets sneller, beter en slimmer kan. En laat nou net sneller, beter, slimmer, gebruiksgemak belangrijke pijlers te zijn voor de nieuwe website. Een nieuw design voor de kinderwagens en buggy’s en een nieuw design voor de website.

Koelstra tablet illustration

Klaar voor de toekomst

De iconische modellen zijn in de loop der jaren veranderd, maar het merk zelf is iconisch gebleven. En altijd klaar voor ‘the next generation’, net zoals de techniek van de website. De website bevat een duidelijke structuur, 360 graden view, koppeling met accessoires en een dealerlocator. Bij een merk wat blijft ontwikkelen hoort ook een schaalbare website. De website is modulair en flexibel opgezet. In de toekomst omzetten naar een webshop of uitbreiden met andere productcategorieën? Geen probleem, de website kan gemakkelijk uitgebreid worden. Geen uitdaging is te groot voor de Digineers.

Koelstra devices

Geleverde diensten

Tools, online marketing en slimme systemen, we kennen de nieuwe wereld als onze broekzak.
We gidsen je als Digineers naar de meest effectieve oplossing. En bouwen zo met leads aan de toekomst van je onderneming. 

Digineers.
The new lead generation.